1
Website Nieuw Boschzicht online!
Toegevoegd: 13 september 2018

We zijn in de lucht met onze nieuwe website! Blij en trots presenteren wij u het resultaat! Wij hopen u onder andere via deze weg op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom Nieuw Boschzicht.

Paasviering bij Nieuw Boschzicht
Paasviering bij Nieuw Boschzicht
Toegevoegd: 23 april 2019

Samen met de kerk, familie en bewoners werd zondag 21 april Pasen gevierd in Nieuw Boschzicht. Er werd muziek gemaakt, gezongen en stilgestaan bij Pasen.

Bewoners van Nieuw Boschzicht trekken erop uit met nieuwe rolstoelbus!
Bewoners van Nieuw Boschzicht trekken erop uit met nieuwe rolstoelbus!
Toegevoegd: 26 april 2019

De bewoners van Nieuw Boschzicht zijn tegenwoordig in het bezit van een mooie rolstoelbus. Ons doel met deze bus is dat iedere bewoner van woonzorgcentrum Nieuw Boschzicht diverse leuke uitstapjes door ons land maakt.U kunt ons dan ook tegen komen bij allerlei leuke locaties in de omgeving. Bijvoorbeeld aan de Rijn, Wijk bij Duurstede, restaurant de Drie Zussen in Rhenen, etc. Want de bewoners staan volgens onze visie nog midden in het leven. Bij Nieuw Boschzicht vind je geen ouderen achter de geraniums. Integendeel, wij trekken er op uit naar de bloembollenvelden! Zowel bewoners en personeel genieten met volle teugen van al onze uitjes. Ziet u ons rijden rond Leersum? Zwaai dan even!

Medewerkers Nieuw Boschzicht in het zonnetje
Medewerkers Nieuw Boschzicht in het zonnetje
Toegevoegd: 2 mei 2020

In deze bijzondere tijd zijn de medewerkers van Nieuw Boschzicht door de Leersumse bloemist Kees de Nobel in het zonnetje gezet. Iedere medewerker ontving een mooi bloemenpakket. Zij die iedere dag vanuit het hart zorg dragen voor onze bewoners, bedankt!